About Us

Cine suntem

Bine ați venit la YAYS, o mică afacere de familie cu sediul în România, ce are misiunea de a crea îmbrăcăminte confortabilă și durabilă. Accentul nostru pe responsabilitatea ecologică se extinde dincolo de propriile noastre metode de producție, deoarece colaborăm cu alte companii ecologice din întreaga Europă pentru a vă aduce cele mai bune articole de modă sustenabilă.

 

Convingerile Noastre

La YAYS, credem în reducerea risipei prin producția la comandă și livrarea mai multor comenzi împreună (ne referim la cele ce merg in aceeasi tara, peste hotare). Ne angajăm să ne aprovizionăm cu materiale și țesături la nivel local, să ne sprijinim comunitatea și să ne reducem amprenta de carbon. Toate produsele noastre sunt ambalate în materiale reciclate sau biodegradabile.

 

Colecția Eco-Friendly

Pe lângă producția noastră internă, lucrăm și cu companii care împărtășesc viziunea noastră despre sustenabilitate acucandu-vă astfel Colecția Eco-Friendly. Aceste produse sunt concepute de noi și produse de parteneri de încredere care folosesc metode responsabile cu mediul înconjurător.

 

Ce înseamnă asta pentru tine?

Când alegeți YAYS, vă puteți simți bine în legătură cu achiziția voastră. știind că a fost făcută special pentru voi și având în vedere mediul înconjurător. De la producție la ambalare, ne străduim să ne minimizăm impactul și să creăm o comunitate de iubitori de modă sustenabilă. Vă mulțumim că ne susțineți misiunea.

Înapoi la blog

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.

1 din 3